Eredivisie-directeur: ''Uitspelen met publiek steeds minder realistisch'' Schoonmaak bij PSV zet door: keeperstrainer en drie anderen maken plaats PSV-icoon Van den Heuvel treedt na dit seizoen terug als teammanager ''Trek dinsdag een lijn en bepaal de huidige stand als eindstand'' BREAKING | PSV zegt 8 profcontracten op; PSV en Afellay om tafel

Gemengde gevoelens bij Schwaab: ''Hebben de eerste helft goed staan voetballen''

0
Gemengde gevoelens bij Schwaab: ''Hebben de eerste helft goed staan voetballen''

PSV is 2020 niet goed begonnen. De formatie van interim-trainer Ernest Faber wist ternauwernood een puntje over te houden aan het treffen met VVV-Venlo: 1-1. Daniel Schwaab is dan ook niet tevreden. 

"Qua resultaat is het zeker teleurstellend. Al hebben we de eerste wel gewoon goed staan voetballen", aldus Schwaab tegenover het Eindhovens Dagblad. "Zij voelen dat er een kans kan komen, en dan geven wij een strafschop weg...."

In de slotseconden maakte Denzel Dumfries de 1-1. "Misschien is het voor de sfeer een beetje beter. Maar met een punt in Venlo zijn wij als PSV zijnde niet tevreden, zeker niet zelfs. Drie punten zijn belangrijk, zeker in onze situatie. Maar we moeten nu positief blijven, niet alles was slecht. We hebben echt heel veel kansen gecreërd. Daar moeten we ons aan vasthouden." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›