Eredivisie-directeur: ''Uitspelen met publiek steeds minder realistisch'' Schoonmaak bij PSV zet door: keeperstrainer en drie anderen maken plaats PSV-icoon Van den Heuvel treedt na dit seizoen terug als teammanager ''Trek dinsdag een lijn en bepaal de huidige stand als eindstand'' BREAKING | PSV zegt 8 profcontracten op; PSV en Afellay om tafel

Zoet ontevreden na debuut: ''Klote dat ik drie goals tegenkrijg''

1
Zoet ontevreden na debuut: ''Klote dat ik drie goals tegenkrijg''

Jeroen Zoet is persoonlijk niet tevreden na zijn debuut voor FC Utrecht. De PSV-doelman speelde met zijn nieuwe ploeg gelijk tegen PEC Zwolle, maar kreeg wel drie treffers om zijn oren. 

"Je staat hier als keeper niet met een lekker gevoel als je drie goals tegenkrijgt bij je debuut", begint Zoet voor de camera van FOX Sports. "Als je er zelf drie maakt hoor je gewoon te winnen in Zwolle." Dat gebeurde dus niet: 3-3. 

Utrecht begon beter aan de wedstrijd, maar zag PEC Zwolle op voorsprong komen. "We kwamen goed terug, domineerden bijna de hele wedstrijd, kwamen op voorsprong, maar kwamen daarna in ondertal in de eigen zestien. Dat mag niet en dat weet iedereen. Het gevoel in de kleedkamer is goed, omdat we wel goed gespeeld hebben. Dat moeten we meenemen naar dinsdag (beker tegen FC Eindhoven, red.)."

Aan de 1-1 van Mike van Duinen ging defensief geklungel van Mark van der Maarel vooraf. Zoet daarover: "Ik coachte hem dat er een mannetje in z'n rug zat. Ik denk dat Mark een beetje twijfelde. Daar moet ik duidelijker in zijn en Mark moet die bal gewoon wegrossen. Dan komt-ie niet bij Mike. Het is klote dat je bij je debuut drie goals tegenkrijgt, maar ik heb veel goede dingen gezien. Ik denk dat wij een goede tweede seizoenshelft tegemoet gaan."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 19 Jan 2020 om 09:21
    We zagen in elk geval weer dat PSV de juiste keuze gemaakt heeft. Die 2e goal, bukken bij een hoge bal, een echt ‘zoetje’. Sympathieke gast, niets mis mee, maar niet goed genoeg voor PSV.
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›