Eredivisie-directeur: ''Uitspelen met publiek steeds minder realistisch'' Schoonmaak bij PSV zet door: keeperstrainer en drie anderen maken plaats PSV-icoon Van den Heuvel treedt na dit seizoen terug als teammanager ''Trek dinsdag een lijn en bepaal de huidige stand als eindstand'' BREAKING | PSV zegt 8 profcontracten op; PSV en Afellay om tafel

Ledezma grote man bij PSV: ''Spelers van PSV 1 gaven me veel vertrouwen''

0
Ledezma grote man bij PSV: ''Spelers van PSV 1 gaven me veel vertrouwen''

Richard Ledezma was vrijdagavond de grote man bij Jong PSV. De Amerikaan was twee keer trefzeker, maar de Eindhovenaren verloren met 4-2 van FC Volendam. 

Jong PSV kwam vroeg op achterstand en kort daarna volgde een directe rode kaart voor Maxime Soulas. Toch wist de formatie van Peter Uneken terug in de wedstrijd te komen, maar daarna ging het mis. "Ik wil niet zeggen dat het bad luck was. We moesten meer rennen en verdedigen. Toen zij scoorden verloren we het hoofd en kregen we er nog een tegen", aldus Ledezma tegenover FOX Sports

De negentienjarige Ledezma was zoals gezegd twee keer trefzeker. "Voor mij was de eerste het beste. Ik scoorde van buiten de zestien, wat niet makkelijk is." Ook de tweede goal mocht er zijn. "Toen ik de bal aannam zag ik de keeper uit z'n doel komen, dus stiftte ik de bal over hem heen."

Ledezma werd door Ernest Faber geselecteerd voor het trainingskamp van PSV, in Qatar. Daar heeft hij veel geleerd van spelers van het eerste elftal. "De spelers van het eerste hebben me veel vertrouwen gegeven. Als ik hier ben wil ik het team zo goed mogelijk helpen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›