BREAKING | Jeroen Zoet op huurbasis van PSV naar FC Utrecht

2
BREAKING | Jeroen Zoet op huurbasis van PSV naar FC Utrecht

Jeroen Zoet speelt het komende half jaar op huurbasis bij FC Utrecht, zo laat de club uit de Domstad weten via de officiële kanalen. De doelman van PSV wil zijn plek in de EK-selectie veilig stellen.

"Naar aanleiding van de blessure die doelman Maarten Paes opliep tijdens het trainingskamp in Spanje, zijn we op zoek gegaan naar een oplossing", legt technisch directeur Jordy Zuidam uit."“Daarbij diende zich de mogelijkheid aan om international Jeroen Zoet te huren van PSV. Vanaf dat moment zijn we vol voor deze geweldige kans gegaan", legt hij uit.

"Iedereen kent zijn kwaliteiten. Jeroen is vastberaden zich de komende maanden te bewijzen onder de lat, met het oog op het aankomende EK. Zijn komst naar FC Utrecht is een win-winsituatie. We kijken ernaar uit er samen met Jeroen een succesvolle tweede seizoenshelft van te maken en zijn er trots op dat een keeper met zijn CV voor ons heeft gekozen", besluit de bestuurder. 

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 14 Jan 2020 om 16:11
    Man man man, John de Jong helpt PSV naar de kl*ten. Nou echt opzouten!!
  • 14 Jan 2020 om 14:49
    Ze zijn gek geworden, verkopen alles en zo blijft er niets meer over. Lekker zo 'n seizoenkaart..Volgend seizoen malen bergwijn weg..
zondag 29 november 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›