VIDEO | Samenvatting: Jong PSV speelt gelijk tegen Jong Ajax

0
VIDEO | Samenvatting: Jong PSV speelt gelijk tegen Jong Ajax

Jong PSV heeft maandagavond een knap resultaat weten te boeken. In de mini-topper tegen nummer twee Jong Ajax werd het een doelpuntloos gelijkspel. Voor de Eindhovenaren een prima resultaat, vooral door het feit dat ze drie debutanten in de basis elf hadden staan.

De eerste twintig minuten gebeurde er maar weinig op sportcomplex De Herdgang. Na ruim twintig minuten was de grootste kans voor de rust voor Jong PSV. Cyril Ngonge ging op het doel af, maar schoot mis.

Ook na rust was de beste kans voor de Eindhovenaren, namens Steven Theunissen. De middenvelder maakte het Scherpen simpelweg niet moeilijk genoeg. De goalie stond net als bij andere schoten elke keer op de goede plek. Ajax kwam in de slotfase met tien man te staan, maar kon geen aanval forceren. Joshua Pynadath maakte het eindsignaal overigens niet mee, want na een forse charge kreeg de invaller terecht een directe rode kaart.

Opstelling PSV: Roulaux; Sambo, Kreekels, Soulas, Gloster (65' Catic); Wallenburg, Schoonbrood (83' Horvath), Kjølø; Mendonca (75' Timan), Theunissen, Ngonge 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›