Levchenko 'waarschuwt' PSV: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' VI: ''UEFA en ECA dreigen PSV en Ajax met Europese uitsluiting'' Gerbrands reageert: "Dan heeft voetbal geen prioriteit meer'' BREAKING | PSV volgt Ajax en wil seizoen zien eindigen 'Feyenoord weet niets van bod van 15 miljoen euro van PSV voor Berghuis'

Memphis maakt indruk: ''Die moet je nooit afschrijven. Nooit''

0
Memphis maakt indruk: ''Die moet je nooit afschrijven. Nooit''

Memphis Depay liep in december een zware knieblessure op, maar de voormalig PSV-aanvaller gaat er alles aan doen om het EK 2020 nog te halen. De sterspeler van Olympique Lyon was zestien dagen na zijn operatie alweer aan het trainen. 

"Dat is heel bijzonder, maar Memphis is ook een bijzonder persoon", zegt Ajax-aanvaller Quincy Promes in gesprek met De Telegraaf. "Die moet je niet afschrijven. Nooit. Of hij het EK wel of niet haalt, laat ik aan de doktoren. Maar hem moet je nooit onderschatten. Het is extra zuur dat hij is weggevallen, want we hebben het EK mede dankzij hem gehaald", beseft Promes.

"Ik heb er alle vertrouwen in dat hij sterker terugkomt", vervolgt de Ajacied, die wel merkt dat steeds meer spelers een knieblessure oplopen. "Het wordt een soort vloek. In een korte periode hebben veel voetballers hier last van gekregen. Als ik de beelden ervan zie, dan zijn het meestal van die onschuldige momenten waarop het gebeurt", besluit Promes. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›