Opvallend: ''Van Bommel wilde De Jong meesleuren in zijn val'' BREAKING | 'Pereiro laat kassa van PSV mogelijk toch rinkelen' VIDEO | Samenvatting: Jong PSV onderuit ondanks heerlijke goal Derksen looft Eijkelkamp: ''Maar Hiddink vind ik krankjorum'' ''PSV heeft een elftal dat een toppositie niet waardig is''

El Ghazi geniet van PSV'er: ''Hij is een prachtige voetballer''

( 0 reacties)
El Ghazi geniet van PSV'er: ''Hij is een prachtige voetballer''

Mohammed Ihattaren heeft gekozen voor het Nederlands elftal en Anwar El Ghazi is vol lof over de talentvolle aanvaller van PSV. De voormalig Ajacied beseft dat de revelatie van de club uit Eindhoven voor een lastig besluit stond. 

"Mo heeft een dappere beslissing genomen", vertelt hij op de website van de Telegraaf. "Toen ik daarover las, zorgde dat voor veel respect. Los van zijn keuze. Maar Ihattaren had als zeventienjarige net zijn vader verloren en iedereen wist dat zijn keuze voor Marokko of Oranje nóóit goed zou zijn." 

"Kies je voor Marokko, dan zegt heel Nederland: ’Je bent hier geboren en hebt hier je opleiding genoten’, terwijl heel Marokko in het geval van de keuze voor Nederland zegt: ’Je bent geen Marokkaan, een kaaskop, een landverrader’. Dat laatste heeft Mo ook gehoord, zag ik in het programma Bij Andy (van der Meyde, red) in de auto", vervolgt El Ghazi. 

"Daar baal ik dan wel van als je ziet wat Mo daarvoor privé allemaal al voor zijn kiezen heeft gekregen", legt hij uit. "Hij heeft het lef om als zeventienjarige een keuze te maken. Accepteer die gewoon. Ik hoop echt dat hij een geweldige carrière gaat maken, want dat gun ik hem van harte. Hij is een prachtige voetballer", besluit El Ghazi. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!