''Madueke kan komende zondag tegen VVV zomaar als spits beginnen''

0
''Madueke kan komende zondag tegen VVV zomaar als spits beginnen''

PSV gaat zondagmiddag op bezoek bij VVV-Venlo en de grote vraag is met welke opstelling de ploeg van interim-trainer Ernest Faber gaat beginnen. Rik Elfrink laat namelijk weten dat de club uit Eindhoven zich 'links achterin' nog altijd wil versterken. 

"Een linie daarvoor kan PSV in deze maand Gastón Pereiro verliezen, maar op vervanging aast de club niet", schrijft hij in het Eindhovens dagblad. "Faber leek in Doha voor te sorteren op een middenveld met Pablo Rosario, Jorrit Hendrix en Ryan Thomas, maar zou het ook nog anders kunnen invullen. Bijvoorbeeld door Mohamed Ihattaren als nummer tien te posteren", aldus Elfrink.

"Ook is het mogelijk dat aanvoerder Ibrahim Afellay een grotere rol krijgt bij PSV", vervolgt hij. "Faber moet nog afwachten of Steven Bergwijn en Sam Lammers volgende week inzetbaar zijn. Zonder hen lijkt het scorend vermogen in de ploeg op papier stukken lager dan noodzakelijk. Lammers heeft vorig seizoen bij Heerenveen al het nodige laten zien", blikt Elfrink terug.

"Hij moet Donyell Malen een halfjaar doen vergeten, omdat het seizoen voor de huidige topscorer erop zit", beseft hij. "De absentie van Bergwijn in Qatar was misschien wel de grootste tegenvaller voor PSV. Winnaar in Doha was de Brit Noni Madueke (17) uit de jeugdopleiding. Hij kan komende zondag tegen VVV zomaar als spits beginnen", besluit Elfrink. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›