Tip voor PSV na 'niet onverwacht' ontslag Van Bommel: ''Van Gaal''

2
Tip voor PSV na 'niet onverwacht' ontslag Van Bommel: ''Van Gaal''

PSV heeft maandagochtend hoofdtrainer Mark van Bommel de laan uitgestuurd. De nederlaag bij Feyenoord heeft de oefenmeester de kop gekost.

"Dit komt niet onverwacht", reageert clubicoon Willy van de Kerkhof in gesprek met Omroep Brabant. "De ploeg heeft Mark volgens mij behoorlijk in de steek gelaten. Ik had nog wel een weekje willen wachten, om de situatie aan te kijken."

PSV heeft met Van Bommel een clubman ontslagen. "Maar dat zijn sentimenten die niet meetellen in het hedendaagse voetbal", meent Van de Kerkhof. "Terecht, het is een zakelijke organisatie die je goed moet leiden. Als het bestuur vindt dat het op een andere manier moet en niet meer kan met de huidige trainer, moet je een keus maken. Triest voor Mark van Bommel."

PSV zal nu op zoek moeten naar een opvolger, die mogelijk pas na de winterstop wordt gepresenteerd. Van de Kerkhof heeft wel een idee wie PSV zou moeten benaderen. "Louis van Gaal", zegt de oud-international, die weet dat Van Gaal van zijn trainerspensioen geniet met vrouw Truus. "Nou, dan bel ik Truus wel."

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 16 Dec 2019 om 12:20
    Ach, kom op mensen, Van Gaal? Die arrogante ajacied? Vergeten dat hij in Amsterdam ook heeft gefaald?Guus Hiddink is de persoon die de club door en door kent en de kwaliteiten bezit om alles weer op de rails te krijgen.
  • 16 Dec 2019 om 10:17
    Ook mijn voorkeur!
zondag 4 oktober 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›