Van Ginkel over blessureleed: ''Opgeven staat niet in mijn woordenboek''

0
Van Ginkel over blessureleed: ''Opgeven staat niet in mijn woordenboek''

Marco van Ginkel valt van blessure in blessure. Dit tot op het punt dat hij er zelfs over heeft nagedacht om ermee te stoppen. Na een kruisband blessure krijg hij een nieuwe kruisband, maar ook hieraan raakte hij geblesseerd.

"Zulke infecties kunnen je hele carrière beëindigen. Maar zelf had ik dat niet in mijn hoofd", vertelt van Ginkel in gesprek met de NOS. "Door de spoeling ben ik er uiteindelijk goed vanaf gekomen. Maar toen moest ik een maand of vier, vijf wachten voor ik weer iets kon doen. Die maanden duren lang. Ik heb wel een donkere periode gehad".

De middenvelder is eigendom van Chelsea, waar hij naar eigen zeggen goed begeleidt wordt. "Ik ben een vrij positief persoon. En de mensen om me heen en Chelsea hebben me altijd gesteund en begeleid. Ik ga niet snel bij de pakken neerzitten. Opgeven staat niet in mijn woordenboek. Maar ik heb natuurlijk wel heel vervelende dagen gehad."

Kan hij zich nog in het eerste terugspelen? "Dat moet je aan Lampard vragen. Er is nog een optie voor twee jaar van de kant van Chelsea. Dat wachten we eerst even af. Bij mij is de focus nu om eerst fit te worden. En dan zien we wel verder."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 oktober 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›