''Ik denk dat Van Bommel hier en daar wat gaat wisselen''

1
''Ik denk dat Van Bommel hier en daar wat gaat wisselen''

PSV boekte zaterdagavond een overtuigende overwinning op Fortuna Sittard (5-0). Clubwatcher Rik Elfrink denkt dat daarmee het lek niet meteen boven is.

"Je moet wel het breder plaatje in het oog houden", zegt Elfrink op de website van het Eindhovens Dagblad. "Fortuna-thuis was voor PSV een goede tegenstander op een goed moment. PSV was daar even aan toe en dat pakte prima uit, maar volgende week gaat het er echt om." Elfrink doelt daarmee op de uitwedstrijd tegen Feyenoord.

PSV speelt donderdag nog eerst thuis tegen Rosenborg om de winstpremie van 570.000 euro en punten voor de coëfficiëntenlijst. "Het is een wedstrijd die bij mij niet echt in het systeem is gekomen", reageert Elfrink. "Natuurlijk is Feyenoord - PSV zondag dé wedstrijd deze week."

"Maar Feyenoord moet naar Portugal, die hebben een aanmerkelijk zwaardere trip. Voor PSV is het tegen Rosenborg een mooie gelegenheid om wat spelers ritme te geven", aldus de journalist, die een advies van Willem II-trainer Adrie Koster om het winnende team vertrouwen te geven in de wind slaat.

"Ik denk dat Van Bommel hier en daar wat gaat wisselen", geeft Elfrink aan. "Uiteindelijk draait deze week alles om zondag. Je kan tegen Rosenborg misschien wat vertrouwen tanken, maar dat is ook zo'n ongelofelijke dooddoener."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 10 Dec 2019 om 18:02
    Heel verstandig, gewoon een compleet B team opstellen. Wat boeit die ranking nou. De knvb boeit psv ook niet. Zondag winnen en de beker pakken, dat telt.
zondag 13 september 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›