Van Bommel hoeft niet te vrezen: ''PSV gooit hem er niet uit''

0
Van Bommel hoeft niet te vrezen: ''PSV gooit hem er niet uit''

Mark van Bommel staat al even onder druk bij PSV. Na een matige serie wonnen de Eindhovenaren afgelopen weekend wel, maar zondag wacht de zware uitwedstrijd bij Feyenoord.

Hans Kraay junior verwacht niet dat Van Bommel snel de laan wordt uitgestuurd bij PSV. "Ik heb de indruk dat hij nooit gaat opgeven en ze gaan hem niet eruit gooien", is Kraay stellig bij de uitzending van Veronica Inside.

Algemeen directeur Toon Gerbrands liet eerder nog weten een ontslag van Van Bommel niet uit te sluiten. "Ik denk dat het amateurpsychologie van Toon was", meent Johan Derksen. "In de media was een beetje een sfeertje ontstaan dat PSV geen trainers ontslaat, maar Toon heeft even zijn tanden laten zien."

Volgens René van der Gijp heeft Van Bommel deels het geluk dat hij een clubicoon bij PSV is. "Natuurlijk houd je daar rekening mee. Dat houdt Chelsea met Lampard ook, die houdt het altijd wat langer vol. Van Bommel houdt het wat langer. Als er een ander had gezeten, dan was hij waarschijnlijk weg geweest", aldus Van der Gijp.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 13 september 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›