Opvallend: ''Van Bommel wilde De Jong meesleuren in zijn val'' BREAKING | 'Pereiro laat kassa van PSV mogelijk toch rinkelen' VIDEO | Samenvatting: Jong PSV onderuit ondanks heerlijke goal Derksen looft Eijkelkamp: ''Maar Hiddink vind ik krankjorum'' ''PSV heeft een elftal dat een toppositie niet waardig is''

'FC Barcelona wil landgenoot Messi en zet Malen in de wachtkamer'

( 0 reacties)
'FC Barcelona wil landgenoot Messi en zet Malen in de wachtkamer'

Donyell Malen is voor FC Barcelona niet de eerste optie om Luis Suarez te vervangen op termijn te vervangen als spits. De aanvaller van PSV wordt al geruime tijd gelinkt aan een overstap naar de Catalaanse topclub.

Volgens het Spaanse Sport wil FC Barcelona alles op alles zetten om Internazionale-revelatie Lautaro Martínez binnen te hengelen. De 22-jarige landgenoot van Lionel Messi vond dit seizoen al acht keer het net en heeft een transferclausule van 110 miljoen euro in zijn contract staan.

Suarez viert over iets meer dan een maand zijn 33ste verjaardag en FC Barcelona weet dat het niet meer eeuwig kan teren op de kwaliteiten van de Uruguayaan. Malen werd genoemd als opvolger, maar lijkt dus Martínez voor zich moeten dulden.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!