''Een snelle trainerswissel, levert vaak ook maar weinig op''

0
''Een snelle trainerswissel, levert vaak ook maar weinig op''

Harrie Timmermans, voorzitter van de Supportersvereniging PSV, verwacht snel duidelijkheid over de slechte prestaties van PSV. De voorzitter wil weten waar het aan toe is en wat de verwachtingen zijn voor de toekomst.

"Waar moeten we vertrouwen aan ontlenen dat het tij gekeerd kan worden? Wij als supporters hebben het recht om die vraag te stellen. Het is de plicht van de trainer en de directie om met het antwoord te komen", zegt Timmermans tegenover het ANP. "Van huis uit ben ik optimistisch, maar we zijn er dit seizoen bedreven in aan het raken om teleurstellingen te incasseren."

"Of dit de slechtste reeks is die ik heb meegemaakt? Met Phillip Cocu stond PSV op een gegeven moment even dertiende, geloof ik. Maar dit is wel een forse dip." Hij heeft een duidelijk advies. "Erken dat het seizoen verloren is. Stel het verwachtingspatroon bij, naar een meer reële. Anders blijf je in een crisissituatie zitten."

Timmermans denkt niet dat een ontslag van Van Bommel veel te weeg zal brengen. "Als je kijkt naar clubs die wel snel overgaan tot een trainerswissel, levert dat vaak ook maar weinig op. Het is vooral zaak dat het verhaal van hoe PSV dit aan gaat pakken, gedeeld wordt met de gehele achterban", aldus Timmermans.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 29 november 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›