''Malen is het helemaal zat, ik zou een nieuwe club zoeken''

0
''Malen is het helemaal zat, ik zou een nieuwe club zoeken''

De slechte situatie van PSV ligt volgens trainer Mark van Bommel onder meer aan de jeugdigheid van zijn ploeg. Zo zei de oefenmeester na het verlies bij Sporting dat het elftal veel beter gaat draaien als de ploeg drie jaar bij elkaar blijft.

"Hij weet het niet meer, hij heeft volgens mij geen idee", is commentator Jeroen Elshoff kritisch in de NOS Voetbalpodcast. "Als dit elftal drie of vier jaar bij elkaar blijft, dan eet ik mijn schoenen op. Live in deze podcast. Als ik Malen of Bergwijn was, dan zou ik als de wiedeweerga op zoek gaan naar een nieuwe club als het zo doorgaat."

Volgens de voetbalcommentator is Malen de situatie bij PSV helemaal beu. "Ik heb Malen meegemaakt, die loopt rond met een gezicht... dat wil je niet weten. Hij is het helemaal zat", aldus Elshoff, die PSV achterna reisde in Lissabon.

"Maar je gaat toch niet blijven bij een PSV dat geen enkele zekerheid meer heeft op Champions League- en topvoetbal? Ze dreigen ook nog hun kansen te verspelen voor het EK. Voor de bondscoach zijn ze misschien alleen nog in beeld tegen AZ en Ajax, de topwedstrijden", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!