Ihattaren blikt terug op eerbetoon: ''Ik voelde mezelf niet meer'' Van Bommel hoeft niet te vrezen: ''PSV gooit hem er niet uit'' ''Engelaar, Maher, Narsingh en Berg overkwam het ook bij PSV'' 'FC Barcelona wil landgenoot Messi en zet Malen in de wachtkamer' Salcido verklapt: ''Ze hebben me op de vloer van de wc gevonden''

Bijl baalt: ''De VAR moet zich hier gewoon niet mee bemoeien''

( 1 reacties)
Bijl baalt: ''De VAR moet zich hier gewoon niet mee bemoeien''

Glenn Bijl was zondagavond de hoofdrolspeler bij het treffen tussen FC Emmen en PSV. De rechtsback maakte een wereldgoal, die afgekeurd werd. Daarna gaf hij de assist op de 1-1 en in de slotfase moest Bijl nog met rood van het veld.

"Ik heb genoten tot aan de 93e minuut, toen ik er uiteindelijk af moest", lacht Bijl voor de camera van FOX Sports. De speler van FC Emmen had al eerder van het veld gestuurd kunnen worden na een trap tegen Donyell Malen. "Hij (scheidsrechter Dennis Higler, red.) dacht waarschijnlijk: ik heb hem die goal al afgenomen, laat ik hem nu ook maar geen rood geven."

Bijl vond het jammer dat zijn goal werd afgekeurd na tussenkomst van de videoscheidsrechter. "Het was een beetje duwen en trekken, man tegen man. Duels zoals je die de hele wedstrijd door ziet", vond Bijl. "Maar zeker geen 100 procent overtreding. Een sterke jongen als Bergwijn valt normaal niet zo makkelijk om. Zuur dat hij werd afgekeurd, de VAR moet zich hier gewoon niet mee bemoeien."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 3 Dec 2019 om 12:41
    En ook niet met natrappen... blijkbaar.
zondag 15 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›