Janssen verbaasd over Van Bommel: ''Dat is wel heel bijzonder''

2
Janssen verbaasd over Van Bommel: ''Dat is wel heel bijzonder''

Theo Janssen heeft zich verbaasd over Mark van Bommel, die zondagavond bij een 1-1 stand besloot om doelman Lars Unnerstall mee naar voren te sturen bij een vrije trap in de 93e minuut.

"Ik vind het wel apart dat je in de 93e minuut bij een 1-1 stand je keeper mee naar voren neemt", zegt Janssen bij Studio Voetbal. "Dat is wel heel bijzonder, alsof je met 2-1 achter staat in de Champions League-finale en je alles of niets gaat spelen."

Ook Pierre van Hooijdonk vond het een rare beslissing van Van Bommel, die overleg had met keeperstrainer Ruud Hesp. "Bij een 1-1 stand zie je dat zelden of nooit gebeuren", beseft Van Hooijdonk. "De drie minuten blessuretijd zaten er eigenlijk op, dus het was de laatste bal van de wedstrijd, maar met zo'n stand..."

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 3 Dec 2019 om 12:43
    Zo raar is dat niet, gelijkspel staat hier gelijk aan verlies. Dus winnen is het enige dat telt en dan is het vrij logisch. Maar dat is wat te moeilijk voor deze intellectuele hoogvliegers.
  • 3 Dec 2019 om 07:24
    Jongens als jullie het allemaal beter kunnen, sta dan op als trainer i.p.v. slap ouwehoeren achter een tafel en daarna nr huis en doen alsof je gewerkt hebt. Ik ben ook geen MvB fan, maar dat geouwehoer slaat nergens op alsof ze suc6 volle trainers waren
zondag 6 december 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›