Transfertip voor PSV: ''Botman zou bij PSV niet in de weg lopen''

1
Transfertip voor PSV: ''Botman zou bij PSV niet in de weg lopen''

Sven Botman maakt een uitstekende ontwikkeling door bij sc Heerenveen. Een vaste waarde die elke week weer opnieuw zijn nut bewijst. Hij is eigendom van Ajax, maar misschien zou een periode in Eindhoven de jongeling ook niet slecht doen.

"Hij heeft normale snelheid, een goede inspeelpass, geeft goede rugdekking, redelijk hard in de duels en goed in de lucht", vertelt Hans Kraay jr. bij FOX Sports. "Dat heeft Kik Pierie, waar Ajax een paar miljoen euro voor betaald heeft, dus juist helemaal niet. We moeten overigens niet doen of Pierie een weggooier is, dat is een hele goede voetballer met een heel goed linkerbeen."

"Alleen met de eigenschappen die Botman heeft, is hij beter dan Pierie. Als je hem nu ziet dan zou je denken dat als Ajax zijnde - hij is nog van Ajax - als hij een speler van Heerenveen zou zijn, dan zou je er een paar scouts op zetten. Dan ga je die jongen een tijdje volgen, net als Feyenoord en PSV. Botman zou bij PSV niet in de weg lopen. Hij maakt echt een hele goede indruk."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 1 Dec 2019 om 23:53
    Nieuwe spelers halen gaat niks brengen. MvB gaat ze toch niet opstellen. Eind van het seizoen gaan zijn spelers die nu op de bank zitten gewoon weg. Geen Guti, Pereiro, Gakpo, Affelay, Baumgartl, Lato of Boscagli. Maar wellicht blijven Rosario, Sadilek en Doan nog een jaartje!
zondag 4 oktober 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›