Levchenko 'waarschuwt' PSV: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' VI: ''UEFA en ECA dreigen PSV en Ajax met Europese uitsluiting'' Gerbrands reageert: "Dan heeft voetbal geen prioriteit meer'' BREAKING | PSV volgt Ajax en wil seizoen zien eindigen 'Feyenoord weet niets van bod van 15 miljoen euro van PSV voor Berghuis'

Van Bommel wijst: ''We zijn 50 goals en 20 assists kwijtgeraakt''

2
Van Bommel wijst: ''We zijn 50 goals en 20 assists kwijtgeraakt''

Voor PSV-trainer Mark van Bommel en zijn equipe zit het Europa League-avontuur erop na de met 4-0 verloren wedstrijd tegen Sporting Portugal. De oefenmeester denkt dat de uitschakeling te maken heeft met het wegvallen van sterke schakels.

"Je bent Luuk de Jong kwijtgeraakt, je bent Lozano kwijtgeraakt, je bent Angeliño kwijtgeraakt. Bij elkaar zijn dat denk ik 50 goals en twintig assists", zegt Van Bommel in gesprek met FOX Sports. "Die zijn moeilijk te vervangen. De Jong is 28, heeft een aantal keren in het buitenland gespeeld, is een ervaren jongen. Die ben je kwijt."

PSV heeft ook nog geen goede vervanger voor de naar Manchester City vertrokken Angeliño kunnen vinden. "Angeliño is gewoon een hele goede linksback en daar zijn we nu een beetje aan het zoeken. Wie is daar nou de beste oplossing? Ik denk dat we daar op dit moment de beste oplossing hebben staan."

Ook Hirving Lozano wordt volgens Van Bommel nog altijd gemist. "Met Lozano is een ervaren speler die weet wat op dit niveau gevraagd wordt weg. Daar zijn wij naar opzoek: ik kan van Mo Ihattaren niet verwachten dat hij het elftal bij de hand neemt. Dat kan hij misschien wel over drie of vier jaar."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 29 Nov 2019 om 12:21
  • Quote van 29 Nov 2019 om 11:33
   En dit wisten ze in juli ook al allemaal. Ze geven zichzelf een brevet van onvermogen dus.
  Haha precies. John de Jong mag zichzelf wel even achter de oren krabben
 • 29 Nov 2019 om 11:33
  En dit wisten ze in juli ook al allemaal. Ze geven zichzelf een brevet van onvermogen dus.
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›