Angeliño: ''Ben de supporters van PSV enorm dankbaar''

0
Angeliño: ''Ben de supporters van PSV enorm dankbaar''

Angeliño draait inmiddels mee met de wereldtop. De voormalig linksback van PSV stond de afgelopen twee Premier League-duel in de basis van Manchester City. Onder meer in de topper met titelconcurrent Liverpool (3-1 nederlaag) speelde hij negentig minuten.

"Dankzij mijn tijd bij NAC en PSV ben ik hier gekomen en ik zal dat altijd aan iedereen blijven vertellen", zegt Angeliño in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "De eredivisie heeft mij gevormd. Mijn periode bij PSV koester ik, ook al is de spannende kampioensrace vorig seizoen niet goed afgelopen. We hadden echt een prima jaar en het is jammer dat we dat niet konden bekronen."

Angeliño is niet iemand die gaat zweven. "Dit is de Premier League en het is wereldtop hè, deze omgeving. Je moet elke dag kei- en keihard blijven werken om bij of in het elftal te blijven. Deze competitie is zo intensief en sterk dat je nergens ook maar het kleinste steekje kunt laten vallen. Moeilijk? Nee, het is een droom die uit is gekomen", vervolgt hij.

In Eindhoven is men hem ook niet vergeten. Een ovatie van het Philips Stadion heeft hij op zak, maar mede door zijn drukke agenda is het er voor Angeliño nog niet van gekomen. "Ik zeg het hier dan ook nog maar een keer, dat ik de supporters van PSV enorm dankbaar ben. Net als bij NAC heb ik me er van de eerste tot de laatste seconde thuis gevoeld", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›