Derksen haalt uit naar Ajax en PSV: ''Bijzonder onfatsoenlijk''

0
Derksen haalt uit naar Ajax en PSV: ''Bijzonder onfatsoenlijk''

Johan Derksen heeft uitgehaald naar Ajax en PSV, omdat de Eindhovenaren in januari opnieuw afreizen naar Qatar voor een trainingskamp. Derksen haalde in eerste instantie vooral uit naar de koploper van Nederland. 

Directeur Edwin van der Sar liet eerder namelijk weten dat Ajax geen politieke partij is. Hij zei dat er bij het ministerie geen uitreisverbod geldt en er ook geen handelsbelemmeringen zijn. Derksen kan zich echter totaal niet vinden in de verklaring van Van der Sar.

"Als je met zo'n verhaal komt en je verdiept je even in Qatar...", zegt Derksen bij Veronica Inside. "Google maar even naar Amnesty International, dan kan je zo zien wat er daar mis is. Als je door de FIFA of UEFA verplicht wordt om daar een toernooi te spelen, kun je er niet onderuit. Maar om op vriendschappelijke basis, voor het geld, naar Qatar te gaan, moet je je heel diep schamen."

"Iedereen moet het zelf weten, maar een fatsoenlijk bedrijf, Ajax, doet dat niet. Bijzonder onfatsoenlijk", vervolgt Derksen, die ook uithaalt naar PSV en directeur Toon Gerbrands. "Van Toon valt het mij helemaal tegen. Ik had alle vertrouwen dat Toon dat soort onzin niet zou doen, maar zij doen het ook ja."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›