Van Bommel maakt kostelijke fout: ''Ik zou Pereiro opstellen, altijd'' MATCHDAY: PSV met verrassende namen in topper tegen Feyenoord ''Wat er ook gebeurt, ik zal altijd honderd procent voor PSV geven'' Teleurstellend Jong PSV nipt onderuit tegen hekkensluiter MATCHDAY | Jong PSV krijgt hekkensluiter FC Dordrecht op bezoek

'PSV wil nieuw contract voor centrumspits': ''Hij werd node gemist''

( 0 reacties)
'PSV wil nieuw contract voor centrumspits': ''Hij werd node gemist''

PSV wil maar wat graag langer door met Sam Lammers. Volgens het Eindhovens Dagblad wil de club het contract van de momenteel geblesseerde centrumspits openbreken en verlengen. Zijn huidige contract loopt tot medio 2021.

"PSV heeft een duidelijk signaal afgegeven aan spits Sam Lammers en wil zijn tot 2021 lopende contract verlengen. Een speler die - net als Bergwijn en Malen - node werd gemist in de afgelopen weken", laat clubwatcher Rik Elfrink weten via zijn Twitter-account.

Lammers kwam afgelopen seizoen op huurbasis uit voor SC Heerenveen, waar hij zijn naam definitief vestigde in de Eredivisie. Namens de Friezen wist Lammers maar liefst zestien keer te scoren in de competitie. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›