Sadilek over Van Bommel-vergelijking: ''Dat ben ik absoluut nog niet''

0
Sadilek over Van Bommel-vergelijking: ''Dat ben ik absoluut nog niet''

Michal Sadilek is inmiddels een vaste waarde in het eerste elftal van PSV. De 20-jarige Tsjech wordt door trainer Mark van Bommel veelvuldig ingezet als linksback, maar voelt zich toch het prettigst op het middenveld.

"Het is eigenlijk heel simpel, als de trainer vindt dat ik op linksback moet staan, dan sta ik daar. Het allerbelangrijkste is dat ik het team kan helpen, ongeacht waar ik sta", legt hij uit De PSV Supporter. "Wel is het zo dat ik persoonlijk het liefste op het middenveld speel. Vanaf het moment dat ik begon te voetballen op 5-jarige leeftijd heb ik op het middenveld gestaan, dus ik hoop wel weer op die positie terug te komen."

Sadilek wordt door sommigen vergeleken met zijn trainer. "Qua mentaliteit en strijdlust begrijp ik wel dat mensen mij met hem vergelijken, maar ik ben nog absoluut geen Van Bommel. Hij was echt een topspeler en daar kan ik me op dit moment echt nog niet mee meten. Het zou natuurlijk fantastisch zijn en ik ga dan ook alles er aan doen om succesvol te zijn. Te beginnen met dit seizoen, waarin ik hoop zoveel mogelijk prijzen te pakken met de club", aldus Sadilek.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›