''Daar ligt een terugkeer naar de flank op de loer voor Ihattaren''

0
''Daar ligt een terugkeer naar de flank op de loer voor Ihattaren''

Mohamed Ihattaren maakt reuzensprongen in zijn ontwikkeling. Het is een kwestie van tijd voordat de smaakmaker van PSV zijn eerste minuten maakt in het grote Oranje. 

"Ihattaren is op zeventienjarige leeftijd al niet meer weg te denken van de nummer 10-positie bij PSV. Alleen ligt in Oranje toch een terugkeer naar de flank op de loer", steekt Voetbal International van wal. "Dat heeft alles te maken met de manier waarop Ronald Koeman naar de samenstelling van zijn elftal kijkt. Voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Noord-Ierland vertelde Koeman dat hij bouwt op vaste koppeltjes."

Oranje kan Ihattaren goed gebruiken. "In de recente duels met Estland, Noord-Ierland en Wit-Rusland kwam nogmaals aan de oppervlakte dat Oranje rondom Memphis een speler mist met creativiteit in de kleine ruimtes", luidt het vervolg.

"Die vacature van hangende vleugelspits die de voorhoede kan voeden met steekpasses, lijkt op het lijf van Ihattaren geschreven. Niet in de laatste plaats omdat hij net als Bergwijn gewend is een koppeltje te vormen met Dumfries", aldus VI.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›