Oplossing voor PSV: ''Strootman gaat bij PSV spelen''

2
Oplossing voor PSV: ''Strootman gaat bij PSV spelen''

Henk Spaan ziet dat PSV het moeilijk heeft en weet een oplossing voor de ploeg van Mark van Bommel. Ze moeten Kevin Strootman voor een half seizoen huren van de Olympique Marseille.

"Vorige week zondag vertelde de bondscoach bij FOX dat hij zou vasthouden aan het selecteren van Kevin Strootman. 'Hij speelt gewoon elke week, hoor, bij Marseille', zei Koeman. Op dat moment was dat net niet meer waar", beweert Spaan in zijn column in het Parool.

Afgelopen weekend hield Marseille de ervaren middenvelder de gehele wedstrijd op de bank. "Opeens stond het middenveld zonder Strootman als een huis", vervolgt Spaan, die zag dat de pas 19-jarige Kamara hem op de bank houdt. "Kamara, uit de eigen opleiding, verdient tien procent van het salaris van Kevin. Probleem! Ik heb een oplossing."

"Marseille betaalt Strootman de helft van zijn contract, hij gaat bij PSV voetballen, redt het seizoen van Van Bommel en omdat hij altijd speelt kan Koeman hem gewoon meenemen naar het EK. Eenvoudiger kan ik het niet maken", aldus Spaan.

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 14 Nov 2019 om 11:23
  • Quote van 13 Nov 2019 om 19:58
   Bemoei je gewoon eens met je eigen club man, lelijke trol!
  Denk dat hij wel een punt heeft..

  huur Strootman en Pröpper en je hebt denk ik wel een steviger middenveld dan Rosario en Hendrix/Guti (ondanks dat ik voorstander ben van Guti)
 • 13 Nov 2019 om 19:58
  Bemoei je gewoon eens met je eigen club man, lelijke trol!
zondag 13 september 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›