''Hoe moeten zij zich voelen? Zij zien Sadilek al weken ploeteren''

1
''Hoe moeten zij zich voelen? Zij zien Sadilek al weken ploeteren''

PSV verloor afgelopen weekend met 2-1 op bezoek bij Willem II, maar na afloop ging het vooral over de 'soap' rondom de gepasseerde doelman Jeroen Zoet. Reon Boeringa beseft dat ook Robbin Ruiter baalde door de opmerkelijke gang van zaken. 

"PSV zit met twee gekrenkte keepers, maar zij zijn niet de enigen die teleurgesteld rondlopen", schrijft hij in Voetbal International. "Hoe moeten de linksbacks Olivier Boscagli en Toni Lato zich voelen? Twee spelers met toch een respectabel aantal vlieguren in de Ligue 1 en Primera División achter hun naam."

"Zij werden eerder dit seizoen terecht gepasseerd na een of meerdere zwakke optredens, maar inmiddels zien zij vanaf de bank of tribune hun concurrent Michal Sadílek op links al wekenlang ploeteren", vervolgt de verslaggever in het weekblad. "De eigenlijke middenvelder kan echter op veel meer krediet rekenen dan Lato en Boscagli eerder dit seizoen konden", constateert de clubwatcher. 

"En dan Gastón Pereiro, die in Tilburg eindelijk weer eens mocht invallen. De Uruguayaan maakte een doelpunt en bevestigde met een aantal andere acties zijn kwaliteiten", blikt hij terug. "Het riep vooral de vraag op hoe het mogelijk is dat ook Pereiro wekenlang op de bank of tribune heeft zitten verpieteren, in een periode waarin PSV nota bene bijna zijn complete aanval miste." 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 13 Nov 2019 om 19:54
    Dat komt door de eigenwijze houding van van Bommel die alleen zijn ‘eigen’ spelers’ veel krediet geeft.
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›