Stevens: ''PSV wist van tevoren dat Van Bommel fouten kon maken''

1
Stevens: ''PSV wist van tevoren dat Van Bommel fouten kon maken''

Huub Stevens vindt dat PSV Mark van Bommel de tijd moet geven om uit de huidige crisis te komen. Dit omdat de Eindhovense clubleiding er vorige zomer zelf voor heeft gekozen een jonge onervaren trainer aan te stellen.

"PSV heeft jonge trainers aangesteld en daarmee weet je van tevoren dat er fouten gemaakt kunnen worden", zegt Stevens in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Van teleurstellingen en fouten leer je het meest. En dat moet ook."

"De club moet in deze interlandperiode proberen de rijen gesloten houden en de zaak weer op de rit zien te krijgen. Logisch dat Van Bommel nu even de tijd wordt gegund, al zijn er natuurlijk wel zware klappen gevallen. Dat valt niet te ontkennen."

Stevens, die vorig seizoen het Duitse Schalke de helpende hand bood, ziet het zelf niet zitten om PSV uit het dal te helpen. "Nee, nee, nee", vervolgt hij. "Het is heerlijk om even uit de tunnel te zijn en gewoon een keer rustig op de tribune te zitten", aldus Stevens.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 13 Nov 2019 om 20:17
    Maar van de organisatie hij MvB best meer begeleiding kunnen krijgen. Laat hem sparren met v. Marwijk of Hiddink, of laat ze mee helpen in het begin.
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›