Derksen haalt uit naar PSV'er: ''Wees blij dat je bij PSV zit''

0
Derksen haalt uit naar PSV'er: ''Wees blij dat je bij PSV zit''

Johan Derksen is niet te spreken over de actie van trainer Mark van Bommel richting doelman Jeroen Zoet. Van Bommel hoopte de gepasseerde doelman afgelopen weekend uit de wind te houden, maar dat effect werkte averechts.

"Het blijkt maar weer hoe ingewikkeld het trainersvak is", reageert Derksen in Veronica Inside. "Hij slaagt er niet in om een speler te passeren. Hij moet nu voor het eerst een grote speler passeren en daar maakt hij een grote soap van. Ik begreep uit zijn woorden dat die jongen (Zoet, red.) heel erg teleurgesteld was toen hij dat te horen kreeg."

Derksen had het anders aangepakt. "Als je dat als trainer door hebt, dan zeg je tegen hem: Joh, neem een weekend vrij. Ga met je gezin iets leuks doen en maandag gaan we er weer tegenaan. Hij laat het helemaal ontsporen waardoor zo'n keepertje met de ziel onder zijn arm als een soort martelaar door het stadion loopt."

Derksen vond het wel vreemd dat ook Robbin Ruiter gepikeerd reageerde, omdat niet hij maar Lars Unnerstall de kans kreeg. "Dan denk ik: Ruiter, wees jij nou blij dat je bij PSV zit. Maar hij vindt dan ook weer dat hij erin moet staan. Als je zo'n keeper na zes jaar passeert, dan heb je daar even een gesprek mee. Maar meneer Ruiter, die net komt aanwaaien en twee keer is ingevallen, heeft toch geen eisen te stellen?"

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 oktober 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›