Zorgen voor PSV: Malen en Bergwijn ook niet inzetbaar tegen Willem ll

1
Zorgen voor PSV: Malen en Bergwijn ook niet inzetbaar tegen Willem ll

PSV moet het komend weekend tegen Willem ll nog altijd doen zonder Donyell Malen en Steven Bergwijn. Dat weet clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad te melden. Malen gaf eerder aan te verwachten snel terug te zijn, maar de wedstrijd in Tilburg komt dus te vroeg. 

Dat is voor de club uit Eindhoven een flinke aderlating. PSV heeft sinds, het wegvallen van het aanvalsduo, het behoorlijk lastig. Tegen AZ (0-4 nederlaag), Sparta (2-2 gelijkspel) en LASK Linz (4-1 nederlaag) wisten de PSV'ers niet te winnen zonder Bergwijn en Malen.

Naast de twee aanvallers mist PSV in Tilburg ook de geschorste Ryan Thomas. De middenvelder werd, na een harde overtreding op Frederik Midtsjø, in de wedstrijd tegen AZ, na tussenkomst van de VAR, met een directe rode kaart van het veld gestuurd. 

"We zullen met dezelfde spelers voor de ommekeer moeten gaan in Tilburg", zei trainer Mark van Bommel. "Je moet het een keer gaan draaien. En dat kan. Ik zie nog steeds perspectief. Als je denkt: we hebben er geen vertrouwen in, dan gáát het ook niet lukken."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 8 Nov 2019 om 10:59
    Maakt allemaal geen reet meer uit. Van Bommel en de ploeg hebben het seizoen in 3 weken volledig weggegooid al. Waardeloos.
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›