Van Bommel zag nederlaag niet aankomen: ''Deze is heel hard''

1
Van Bommel zag nederlaag niet aankomen: ''Deze is heel hard''

Mark van Bommel zag de nederlaag van PSV tegen LASK Linz niet aankomen. Dat vertelde de oefenmeester na de buitengewoon pijnlijke 4-1 nederlaag tegen de Oostenrijkse formatie. 

"We hebben wat tikken te verwerken gekregen en deze is heel hard", begint Van Bommel bij FOX Sports. "Ik had 'm ook niet verwacht. Maar als je de wedstrijd ziet, dan weet je dat LASK opportunistisch is. Een hardwerkende ploeg die er alles aan doet om het de tegenstander moeilijk te maken met vechtvoetbal. Op de momenten dat je daar onderuit komt, dat moet je vaker hebben. Die rust moet in het elftal zitten. Dat hebben we niet goed gedaan."

Wat PSV bracht, was te weinig. Dat erkent ook Van Bommel, die toegeeft dat PSV door de ondergrens is gezakt. "Met 4-1 mag je niet verliezen. Hoe PSV deze crisis gaat bezweren? Door hetzelfde te blijven doen. Dat klinkt heel makkelijk als je vijf keer niet wint, maar het is niet zo dat we het lieten lopen. Dat we zeggen: maak nummer vijf en zes ook nog maar." 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 8 Nov 2019 om 01:04
    OMG, hij ziet het gewoon nog niet dat hij fout op fout stapelt. Na 5 opeenvolgende blamages gaat hij zondag ongetwijfeld weer met dezelfde 11 van start. Het ligt namelijk overal aan behalve aan Bommeltje zelf blijkbaar. Nietige geloven!
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›