Gakpo belangrijk bij ruime zege Jong Oranje op Gibraltar ''Of hij volgend jaar nog voor PSV speelt? Ik betwijfel het'' VIDEO | PSV wint met Afellay in besloten oefenduel van Sint-Truiden Hiddink: ''Of ik erover zou nadenken als PSV me vraagt?'' 'Raiola tipt Juventus over Malen; vraagprijs vijftig miljoen euro'

Aanvoerder Rosario snoeihard: ''Dat is echt schandalig''

( 2 reacties)
Aanvoerder Rosario snoeihard: ''Dat is echt schandalig''

Pablo Rosario spreekt van een 'schandalige' vertoning van PSV, donderdagavond tegen LASK Linz. Op bezoek bij de Oostenrijkse formatie werd het 4-1 voor de thuisploeg en dat betekent tevens de vijfde wedstrijd op rij waarin PSV niet weet te winnen. 

Met name de vertoning ná rust baart Rosario zorgen. "Als je ziet hoe ongedisciplineerd wij in de tweede helft spelen en vier goals weggeven... Dat is echt schandalig. Veel anders kan ik het niet verwoorden", tekent het Eindhovens Dagblad op uit de mond van Rosario. 

Voor rust was het niet groots wat PSV liet zien, maar degelijk was het wel. "Toen kwamen we ook niet echt in de problemen. We creëerden niet heel veel, maar speelden nog wel met discipline. In de tweede helft was het gewoon los zand, dat is heel kwalijk."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 8 Nov 2019 om 09:45
    In vijf wedstrijden van de koppositie in de eredivisie en de EL naar een bijna kansloze plek in diezelfde competities. Maar gelukkig is er geen crisis! Ik dacht dat de lat bij PSV hoger lag...
  • 8 Nov 2019 om 01:02
    We horen elke week hetzelfde maar er verandert niets...
zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›