Ook Ihattaren ontbreekt: ''Nee, hij is niet fit''

0
Ook Ihattaren ontbreekt: ''Nee, hij is niet fit''

PSV speelt vanmiddag de topper tegen AZ. De uitstekend draaiende club uit de Kaasstad komt op volle oorlogssterkte voor de dag. Van de Eindhovenaren kan dat niet gezegd worden. 

Malen, Bergwijn, Ihattaren, Viergever, Hendrix, allemaal afwezig vanwege verscheidene redenen. "We hebben er wel meer niet bij, hè", reageert Van Bommel voor de camera van FOX Sports. "We missen best veel spelers", ook Sam Lammers ontbreekt vanwege een langdurige blessure. 

Het ontbreken van Malen en Bergwijn is geen verrassing, Ihattaren echter werd vanmiddag wel verwacht. De coach zelf is daar ook teleurgesteld over: "Nee, hij is niet fit. Deze wedstrijd komt net één of twee dagen te vroeg."

De trainer is vooral benieuwd naar het functioneren van de ingebrachte spelers, waarvan Thomas zelfs voor het eerst in de basis staat. "Iedereen wil graag spelen. Normaal gesproken klagen ze altijd: wanneer kom ik erin trainer? Nou, laat het maar zien. Ze moeten voetballen zoals ze kunnen. Er staan andere jongens in het veld, dus dat betekent wel wat voor je spel, maar niet voor je principes."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›