''Ik vind dat je Ihattaren in bescherming had moeten nemen''

1
''Ik vind dat je Ihattaren in bescherming had moeten nemen''

PSV verloor zaterdagavond in de Galgenwaard met 3-0 van FC Utrecht en daardoor bedraagt de achterstand op koploper Ajax nu drie punten. Willy van de Kerkhof snapt niet dat trainer Mark van Bommel niet eerder wisselde. 

"Achttien minuten voor tijd beginnen met wisselen is natuurlijk veel te laat", blikt hij terug op de website van Omroep Brabant. "Maar daar zal hij wel zijn redenen voor hebben. Zo zijn trainers nu eenmaal. Ik snap het ook niet", aldus Van de Kerkhof, die beseft dat de score nog hoger had kunnen uitvallen. 

"Als Utrecht dit had uitgespeeld en het veld breed had gehouden, was het 4-0, 5-0 of 6-0 geworden", vervolgt hij kritisch. "PSV kwam verschrikkelijk goed weg. Je had geslacht kunnen worden met acht veldspelers. Het was een drama. Dit is nog nooit voorgekomen volgens mij", constateert Van de Kerkhof.

Rene snapt niet dat Mohamed Ihattaren - die kort geleden zijn vader verloor - in de basis begon. "Ik vind dat je hem in bescherming had moeten nemen en Guti had moeten laten spelen in zijn plaats. Die jongen is pas 17, daar moet je ook rekening mee houden. Je moet hem niet zo voor de leeuwen gooien."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 22 Oct 2019 om 17:31
    Helemaal mee eens! MvB moet echt even serieus normaal doen! Je hebt Guti, Affelay en Thomas. Deze spelers hadden het verschil kunnen maken en dan was het spel totaal anders geweest. Hendrix niet meer opstellen!!! en eerder wisselen. Wat voor nut heeft het als je met minder man op het veld staat en een ruime achterstand hebt en dan pas zo laat wisselen, alsof die spelers meteen 3-4 doelpunten gaan maken.
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›