Gakpo belangrijk bij ruime zege Jong Oranje op Gibraltar ''Of hij volgend jaar nog voor PSV speelt? Ik betwijfel het'' VIDEO | PSV wint met Afellay in besloten oefenduel van Sint-Truiden Hiddink: ''Of ik erover zou nadenken als PSV me vraagt?'' 'Raiola tipt Juventus over Malen; vraagprijs vijftig miljoen euro'

Elfrink verklapt: ''Gaat op jaarbasis om meerdere miljoenen''

( 0 reacties)
Elfrink verklapt: ''Gaat op jaarbasis om meerdere miljoenen''

PSV en kledingsponsor Umbro gaan na dit seizoen mogelijk uit elkaar, zo bevestigt Rik Elfrink op de website van het Eindhovens Dagblad. De verslaggever laat weten dat PSV 'met meerdere partijen' in gesprek is en dat Puma 'een financieel beter bod' heeft gedaan dan de deal van nu. 

"Puma is een belangrijke kandidaat om vanaf seizoen 2020-2021 de kledingpartner van de Eindhovenaren te worden, maar er is nog zeker geen sprake van een definitieve deal", benadrukt hij. "Andere merken maken nog kans en daarbij is ook huidig kledingpartner Umbro nog een gesprekspartner van PSV."

"Umbro heeft naar verluidt nog minimaal tot januari de tijd heeft om met PSV een nieuw contract te sluiten", vervolgt de clutwatcher. "Het kledingcontract is voor PSV enorm belangrijk, omdat het op jaarbasis om meerdere miljoenen gaat. Puma heeft volgens meerdere bronnen een uitstekende aanbieding aan PSV gedaan, die niet eenvoudig te overtreffen zal zijn", aldus Elfrink. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›