Mauro Junior baalt: ''Bij Kokoe speelde ik veel, bij Mark niet''

0
Mauro Junior baalt: ''Bij Kokoe speelde ik veel, bij Mark niet''

Mauro Junior heeft het vooralsnog uitstekend naar zijn zin bij Heracles Almelo. De 20-jarige aanvallende middenvelder, die bij PSV nog een contract heeft tot medio 2022, had dit seizoen weinig kans op speeltijd bij de club uit Eindhoven. 

"PSV is een topclub en dus heb je te maken met veel concurrentie", legt hij uit in VI. "Je moet fit zijn, hard werken en hopen dat de trainer voor je kiest. Ik voelde vertrouwen van Kokoe. Bij Kokoe (Cocu, red.) speelde ik veel, bij Mark niet", aldus Mauro Junior.

"We hebben met elkaar gesproken, meermaals", vervolgt hij. "Wat er is besproken? Dat ga ik niet in de media vertellen, dat is privé. Ik ben naar Heracles gegaan om zoveel mogelijk minuten te maken. Om te laten zien dat ik goed genoeg ben voor PSV. Ik wil nog altijd slagen in Eindhoven", vertelt Mauro Junior, die door PSV is uitgeleend aan Heracles Almelo. 

"Dat leek PSV, mijn zaakwaarnemer én mezelf een goede oplossing. Een club waar het altijd draait om aanvallend en goed voetbal", legt hij uit. "Er was meer interesse, maar Heracles was het meest actief. Bijna dagelijks belden ze met mijn zaakwaarnemer. En nee, ik heb nog geen seconde spijt gehad van deze keuze", besluit Mauro Junior. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›