PSV'ers plaatsen zich met Oranje voor EK 2020 Geen PSV'ers in de basis bij Nederland tegen Noord-Ierland Malen lovend: ''Dan krijg je natuurlijk wel tips van de meester'' Monsterzege voor Bruma en Portugal, Thomas onderuit met Nieuw-Zeeland VIDEO | Gakpo belangrijk bij ruime zege Jong Oranje op Gibraltar

''Ik heb Toon hoog zitten, maar het is vooral voor PSV een goede oplossing''

( 0 reacties)
''Ik heb Toon hoog zitten, maar het is vooral voor PSV een goede oplossing''

Toon Gerbrands is voorstander van een grondige herziening van de structuur van de Eredivisie. Zo ziet hij graag dat er slechts zestien in plaats van achttien clubs op het hoogste niveau meedoen. 

Eredivisie CV-directeur Mattijs Manders laat weten dat er momenteel geen intentie is om direct iets te veranderen aan de structuur van de Eredvisie. "Op dit moment is het niet actueel", laat hij in een reactie weten aan Voetbal International. "De veranderagenda is na een lang traject pas vorig jaar afgesloten. Nu dezelfde discussie opnieuw aangaan, lijkt me niet zinvol."

Manders ziet vooral veel moeilijkheden in de plannen van Gerbrands. "Toon zou graag zien dat wij net als de UEFA nu al sommige besluiten nemen die pas over drie jaar ingaan. Dat maakt het nemen van beslissingen wellicht soms wat makkelijker, maar het is ook dermate ver weg dat je mogelijk over je graf heen gaat regeren als bestuurder en dat wil je ook niet. Ik heb Toon hoog zitten, maar het is natuurlijk ook wel een beetje zo dat dit vooral voor PSV een goede oplossing is", zegt Manders.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›