Rigo kijkt uit naar treffen met PSV: ''Fijn om mijn teamgenoten weer te zien''

0
Rigo kijkt uit naar treffen met PSV: ''Fijn om mijn teamgenoten weer te zien''

Dante Rigo wordt dit seizoen door PSV verhuurd aan Sparta Rotterdam, waar hij al een aantal keer in de basis mocht starten. Inmiddels heeft hij zijn draai goed weten te vinden en voelt hij zich al aardig thuis bij de Rotterdammers.

"Het helpt als er veel bekende gezichten zijn. Het is toch de eerste keer dat ik voor een andere profclub speel. Maar de kennismaking ging gemakkelijk en vlot. Ik pas voor mijn gevoel goed in de groep",  vertelt Rigo op de website van PSV.

In het begin moest de middenvelder wel even wennen, toen hij na twaalf jaar bij PSV in Rotterdam terechtkwam. "Ik moest even wennen aan Rotterdam. Het is een drukke stad en groter dan Eindhoven. Maar er is wel altijd wat te beleven. Ik voel me goed hier en de fans zijn top."

Op 2 november neemt Rigo het met Sparta op tegen PSV, een wedstrijd waar hij naar uit kijkt. "Ik heb zin om mijn teamgenoten weer te zien. Het is altijd speciaal om met ze op het veld te staan. Maar ik speel nu voor Sparta natuurlijk, dus ik wil gewoon mijn beste spel laten zien". 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›