De Jong reageert op Twitter-clash: ''Dat soort dingen blijven mooi''

2
De Jong reageert op Twitter-clash: ''Dat soort dingen blijven mooi''

Voormalig PSV-spits Luuk de Jong was donderdagavond van onschatbare waarde voor Oranje door in blessuretijd de belangrijke 2-1 tegen de touwen te werken. Op Twitter was er ondertussen een 'rel' gaande tussen Ajax en PSV. 

De Amsterdammers wilden in de rust meer Ajacieden in het veld om aanvallender te gaan spelen, terwijl er vanuit Eindhoven werd gesteld dat Donyell Malen toch echt het beste alternatief op de bank was. Uiteindelijk besliste De Jong de Twitter-clash in het voordeel van PSV. "Dat soort dingen op Twitter blijven mooi", zegt hij tegenover VoetbalPrimeur. "Geinig doen tegenover elkaar, mooi dat dat gebeurt."

"Maar uiteindelijk ben ik vooral blij dat we als team gewonnen hebben", vervolgt de centrumaanvaller van het Spaanse Sevilla. Met de verhoudingen onderling is er binnen het Nederlands elftal niets mis. "We hebben een goede groep en er heerst een goede sfeer onderling. Dat is het belangrijkste", aldus De Jong.

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 11 Oct 2019 om 18:51
    De doelpunten voor van (ex-)PSV, de tegengoal kwam voor rekening van (ex-)ajax.
  • 11 Oct 2019 om 16:50
    020 vindt zich weer eens belangrijker dan heel Nederland. Arrogante flikkers, jullie spelen zelf met altijd met 8 buitenlanders in de basis!
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›