De Boer blikt terug: ''Het had wel 10-0 voor PSV kunnen worden'' Feyenoord kan PSV helpen: ''Die uitslag kan cruciaal zijn'' ADO reageert op vermeende spreekkoren: ''Niet waargenomen'' VIDEO | Samenvatting: PSV wint uitduel met ADO Den Haag overtuigend Janssen: ''Ihattaren is de speler die er het meeste op lijkt''

Van de Donk: ''Het was echt bijzonder, het scoren en het zingen''

( 0 reacties)
Van de Donk: ''Het was echt bijzonder, het scoren en het zingen''

Daniëlle van de Donk speelde dinsdagavond in 'haar' Eindhoven haar honderdste interland voor Oranje. De middenveldster kende sowieso een goede avond, want ze scoorde en zag de OranjeLeeuwinnen met 2-0 winnen van Rusland.

"Eigenlijk heb ik een minuutje te laat gescoord, ja", lachte Van de Donk na afloop in gesprek met Vrouwenvoetbalnieuws.nl. In de tiende minuut werd de middenveldster luid toegezongen door de aanwezige fans. Een minuut later maakte de jubilaris de 1-0.

"Het was wel bijzonder, het scoren en het zingen. Ik weet eigenlijk niet wat beter was. Ik heb het zeker gehoord. Ik heb ook nog even geklapt, om te bedanken. Ik vond het wel echt heel bijzonder, ja", zei Van de Donk, die ondanks haar honderdste interland gewoon liever de drie punten pakt. "Het is maar een cijfer. Ik ben er natuurlijk hartstikke trots op, maar ik pak liever de drie punten." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 23 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›