De Boer blikt terug: ''Het had wel 10-0 voor PSV kunnen worden'' Ledezma moet meerdere duels van PSV missen vanwege schorsing Feyenoord kan PSV helpen: ''Die uitslag kan cruciaal zijn'' ADO reageert op vermeende spreekkoren: ''Niet waargenomen'' VIDEO | Samenvatting: PSV wint uitduel met ADO Den Haag overtuigend

Van de Donk scoort in 'haar' PSV-stadion: ''Droom die uitkwam''

( 0 reacties)
Van de Donk scoort in 'haar' PSV-stadion: ''Droom die uitkwam''

Daniëlle van de Donk deed dinsdagavond waar ze vroeger van droomde: scoren in het Philips Stadion van PSV. De middenveldster, die ook nog eens haar honderdste interland speelde, was na afloop dan ook zeer tevreden.

"Het was wel een droom die uitkwam. Vroeger zat ik altijd op de tribune en zag ik mannen spelen. Toen dacht ik: hier wil ik ook spelen, hier wil ik ook scoren. Ik dacht ook altijd dat ik gewoon met de mannen mee kon doen als ik groter was", zei de jubilaris op de website van VrouwenVoetbalNieuws.nl. 

"Dat is dus niet zo", lacht Van de Donk. "Maar ik heb wel eindelijk hier kunnen scoren. Dit heb ik altijd gewild. Dat het nu ook echt uitkomt, dat is helemaal goed." De middenveldster vierde haar doelpunt met een hartje. "Die was voor Sari. Sari heeft een moeilijke periode achter de rug met haar familie. Tijdens het WK is dat hartje eigenlijk een symbool geworden voor haar en haar familie. Dat wilde ik erkennen en hen zo steunen", geeft ze aan.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 23 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›