Levchenko 'waarschuwt' PSV: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' VI: ''UEFA en ECA dreigen PSV en Ajax met Europese uitsluiting'' Gerbrands reageert: "Dan heeft voetbal geen prioriteit meer'' BREAKING | PSV volgt Ajax en wil seizoen zien eindigen 'Feyenoord weet niets van bod van 15 miljoen euro van PSV voor Berghuis'

Van de Donk scoort in 'haar' PSV-stadion: ''Droom die uitkwam''

0
Van de Donk scoort in 'haar' PSV-stadion: ''Droom die uitkwam''

Daniëlle van de Donk deed dinsdagavond waar ze vroeger van droomde: scoren in het Philips Stadion van PSV. De middenveldster, die ook nog eens haar honderdste interland speelde, was na afloop dan ook zeer tevreden.

"Het was wel een droom die uitkwam. Vroeger zat ik altijd op de tribune en zag ik mannen spelen. Toen dacht ik: hier wil ik ook spelen, hier wil ik ook scoren. Ik dacht ook altijd dat ik gewoon met de mannen mee kon doen als ik groter was", zei de jubilaris op de website van VrouwenVoetbalNieuws.nl. 

"Dat is dus niet zo", lacht Van de Donk. "Maar ik heb wel eindelijk hier kunnen scoren. Dit heb ik altijd gewild. Dat het nu ook echt uitkomt, dat is helemaal goed." De middenveldster vierde haar doelpunt met een hartje. "Die was voor Sari. Sari heeft een moeilijke periode achter de rug met haar familie. Tijdens het WK is dat hartje eigenlijk een symbool geworden voor haar en haar familie. Dat wilde ik erkennen en hen zo steunen", geeft ze aan.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›