BREAKING | 'PSV heeft nieuwe linksback eindelijk binnen' ''Dan is Toon Gerbrands in geen velden of wegen te bekennen'' Rodriquez toch nog naar PSV? ''Plan A is echter Van Aanholt'' VIDEO | Pereiro arriveert in Italië: ''Cagliari-sjaal om zijn nek'' ''Beweging rond ongelukkige Gutierrez valt niet uit te sluiten''

''Als je Bergwijn wakker probeerde te maken werd hij niet wakker''

( 1 reacties)
''Als je Bergwijn wakker probeerde te maken werd hij niet wakker''

Jayden Braaf vertrok vorig jaar van PSV naar Manchester City, maar de 17-jarige vleugelaanvaller bewaart - ondanks alle autoritjes vanuit Amsterdam - nog altijd goede herinneringen aan zijn periode bij de club uit Eindhoven.

"Eerst ging ik de hele tijd op en neer met m'n vader", blikt hij terug in een interview met Voetbal International. "Daarna was er een periode dat ik met Steven Bergwijn meereed die ook vanuit Amsterdam kwam. Hij ging altijd met een oom van hem, Orfeo heette hij", aldus Braaf. 

"Steven ging alleen maar slapen in de auto, haha", lacht hij. "Als je hem wakker probeerde te maken werd hij niet wakker, dan was hij gewoon helemaal in z'n slaap", vervolgt Braaf, die na vier seizoenen vertrok bij PSV. "Het ging echt goed dat jaar, en ik wilde weten wat clubs me te bieden hadden. Het was niet mijn plan om weg te gaan bij PSV, maar ik wilde gewoon weten hoe goed de clubs me echt vonden."

Hij moest uiteindelijk kiezen tussen Chelsea en Manchester City. "Ik dacht dat ik echt naar Chelsea zou gaan. Maar ik sprak ook nog met Manchester City en toen in de laatste paar uur van de transferwindow viel de keuze op hen. Chelsea gaf me ook een heel goed gevoel, maar Man City kwam met zulke mooie woorden over hoe ze me als groot talent zien en hoe ze me willen opleiden voor het eerste elftal." 
 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 9 Oct 2019 om 21:14
    Weer zo’n broekie die in de mooie praatjes van het grote geld trapt. Ze zullen er best wat leren maar de meeste ervaring doen ze toch op door veel te spelen op niveau en we moeten toch twijfelen of ie die veel krijgt bij MC.
zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›