De Boer blikt terug: ''Het had wel 10-0 voor PSV kunnen worden'' Ledezma moet meerdere duels van PSV missen vanwege schorsing Feyenoord kan PSV helpen: ''Die uitslag kan cruciaal zijn'' ADO reageert op vermeende spreekkoren: ''Niet waargenomen'' VIDEO | Samenvatting: PSV wint uitduel met ADO Den Haag overtuigend

Gakpo lacht: ''Ze hoorden het niet eens, dat komt goed uit''

( 1 reacties)
Gakpo lacht: ''Ze hoorden het niet eens, dat komt goed uit''

Cody Gakpo heeft het uitstekend naar zijn zin bij PSV. De vleugelaanvaller, die dit seizoen de concurrentie aan moet gaan met spelers als Steven Bergwijn en Bruma, woont inmiddels ook op zichzelf in het centrum van Eindhoven. 

"Daar was ik wel aan toe, de vrijheid van een eigen plek vind ik fijn", legt hij uit in gesprek met Voetbal International. "Thuis hoorde ik regelmatig: “Cody, zet die muziek wat zachter”. Nu kan de muziek zo hard als ik zelf wil, niemand die er wat van zegt. Ik heb een paar keer bij de buren aangebeld, of ze er last van hadden. Ze hoorden het niet eens, dat komt goed uit", lacht Gakpo. 

"De grootste verandering van het op mezelf wonen? Dat ik mijn eigen eten moet maken. Gelukkig woon ik niet heel ver van mijn ouders, dus soms ga ik even snel terug om mee te eten", verklapt hij. "Verder doe ik de dingen in het huishouden zelf: wassen, opruimen en schoonmaken. Ik heb nog geen vriendin, dus ik draai overal in m’n eentje voor op. Maar dat is prima, hoort bij het volwassen worden", beseft Gakpo. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 10 Oct 2019 om 11:42
    Netjes Cody!!!! Vriendin komt wel, is geen prio!
zondag 23 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›