BREAKING | 'PSV heeft nieuwe linksback eindelijk binnen' ''Dan is Toon Gerbrands in geen velden of wegen te bekennen'' Rodriquez toch nog naar PSV? ''Plan A is echter Van Aanholt'' VIDEO | Pereiro arriveert in Italië: ''Cagliari-sjaal om zijn nek'' ''Beweging rond ongelukkige Gutierrez valt niet uit te sluiten''

Lof voor Malen: ''Hij zorgt ervoor dat PSV blijft meedoen met Ajax''

( 1 reacties)
Lof voor Malen: ''Hij zorgt ervoor dat PSV blijft meedoen met Ajax''

Donyell Malen verkeert in bloedvorm bij PSV. De aanvaller wist dit seizoen al tien keer te scoren in de Eredivisie en luisterde ook zijn debuut bij Oranje op met een treffer.

"Het is geen Patrick Kluivert of Ruud van Nistelrooy die wat langer is. Maar als je hem op zijn kwaliteiten blijft benutten, en dat mag bij PSV, dan kan het echt een geweldige speler worden", zegt PSV-watcher Reon Boeringa bij Voetbal International. "En dat is hij eigenlijk al."

Ook Oranje-volger Martijn Krabbendam is onder de indruk van Malen. "Hij is ook goed in de combinatie en hij kan ook achter de spits spelen", geeft hij aan. "Hij is vanuit alle standen gevaarlijk en ik denk dat een Malen in vorm, het verschil kan maken in hoelang PSV Ajax kan bijbenen in de titelrace. Een fitte Malen zorgt ervoor dat ze altijd wel een doelpunt maken. Dan blijf je wel lekker in de race."

Krabbendam verwacht dat Malen in de toekomst voor een recordbedrag vertrekt uit Eindhoven. "Als Malen zo doorgaat en hij ontwikkelt zich ook verder in Oranje, dan heeft PSV komende zomer weer een speler waar ze een hele flinke vergoeding voor kunnen vragen. Ik vind het goed gescout van PSV. Ik denk dat PSV trots mag zijn over de manier waarop ze deze speler naar Eindhoven hebben gehaald."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 8 Oct 2019 om 21:14
    De enige reden waarom PSV achter ajax aan zou moeten is de 020 geile media. Ze hebben nog geen moment achter gestaan op ajax, alleen op VAR doelsaldo staan ze tweede.
zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›