''PSV is uit het niets een Europese topclub aan het worden''

1
''PSV is uit het niets een Europese topclub aan het worden''

Johan Derksen is onder de indruk van het huidige PSV, dat de eerste twee wedstrijden in de Europa League overtuigend wist te winnen en in de Eredivisie nog ongeslagen is.

"PSV is natuurlijk zomaar uit het niets een Europese topclub aan het worden", zegt Derksen bij Veronica Inside. "Grotere talenten dan die jongens die voorin lopen, bestaan er niet. In Nederland niet, maar buiten Nederland zie je er ook niet zoveel."

Derksen heeft nog wel een advies voor PSV. "Zo'n technisch management daar hoeft alleen maar te zorgen dat ze één spelbepaler hebben, die passjes geeft en openingen ziet. En ze moeten eigenlijk twee goede centrale verdedigers en een linksback hebben. Als je die weet te vinden, dan concurreer je met Ajax en doe je mee in de Champions League", aldus de analist.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 8 Oct 2019 om 21:10
    Pannekoek, PSV is al lang de beste club van Nederland. In Amsterdam hebben een paar keer geluk gehad met de loting en de wedstrijden. PSV heeft het afgelopen jaar gewoon weggegeven door te laat handelen van MvB, niet omdat ajax beter was.
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›