Lof voor PSV-fans: ''Daar kun je alleen maar respect voor hebben''

0
Lof voor PSV-fans: ''Daar kun je alleen maar respect voor hebben''

PSV won zondag in eigen huis met 4-1 van VVV-Venlo en Steven Bergwijn was de grote uitblinker blij de club uit Eindhoven. Rik Elfrink is vol lof over de aanvaller van PSV, die een doelpunt en twee assists voor zijn rekening nam. 

"Hij nam PSV bij de hand met een klasse actie", blikt de verslaggever terug op de website van het Eindhovens Dagblad. "En op een belangrijk moment. PSV was vastgelopen, ze waren veel en veel sterker maar zie maar eens door dat drukke strafschopgebied te komen", aldus Elfrink.

De clubwatcher is ook vol lof over het eerbetoon aan Mohamed Ihattaren. "Als je kijkt hoe het PSV-publiek dat heeft gedaan en hoe de selectie dat heeft opgepakt, daar kun je alleen maar respect voor hebben. Dit zijn dingen die het voetbal ver overstijgen", constateert hij. 

"Mensen moeten zich ook realiseren: die jongens gaan soms dag en nacht met elkaar om, zitten hele weken bij elkaar met Europese wedstrijden, trainingskampen", legt Elfrink uit. "Die kennen elkaar van haver tot gort. En op het moment dat er zoiets ingrijpends gebeurt in een familie, dan komt dat heel hard aan.”

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›