Baumgartl bekritiseerd: ''Belangrijkste is dat wij weten wat Timo kan''

2
Baumgartl bekritiseerd: ''Belangrijkste is dat wij weten wat Timo kan''

Rafael van der Vaart zei bij het begin van de competitie dat Timo Baumgartl een absolute miskoop zou zijn. PSV-collega Nick Viergever is echter dolblij met de Duitse verdediger, die overkwam van VFB Stuttgart.

"Het is echt verschrikkelijk. Ik heb hem bij Stuttgart gezien: een simpele voetballer. Dat is niet goed genoeg, hoor. Hebben ze tien miljoen voor hem betaald?", zei Van der Vaart op 11 augustus jongstleden.

"Het belangrijkste is dat wij weten wat Timo kan, toch?", reageert Viergever op de kritische woorden in gesprek met Trouw. "Hij heeft in de Bundesliga gespeeld en weet wat er gevraagd wordt. We voelen elkaar goed aan. We zijn met het spel bezig en proberen de anderen te helpen."

Hoewel Ajax de favoriet voor dit seizoen is, wil Viergever daar niets van weten. "Ik denk dat er dit seizoen geen uitgesproken favoriet is. Wij hebben een talentvolle groep, waar ervaring is bijgekomen. Die mix is goed, denk ik. Maar ik zie deze wedstrijd niet als een soort test. Ik ben wel benieuwd naar welk niveau wij als team kunnen halen", aldus de voormalig Ajacied.

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 22 Sep 2019 om 01:00
    Hij dacht alleen: 10 miljoen?! Dat zijn wel heel veel frikadellen!!
  • 21 Sep 2019 om 17:13
    Wie neemt van der Vaart nou serieus? En waarom worden er altijd alleen maar Ajacieden gevraagd naar hun mening?! Oh ja, de media is natuurlijk Ajax. Sukkels
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›