MATCHDAY | Geen wijzingen bij PSV, Vitesse begint met oud-bekende 'Carnavalskraker' tussen TOP Oss en Jong PSV eindigt in gelijkspel MATCHDAY | Jong PSV met Teze en Madueke tegen TOP Oss Obispo: ''Echt? Nog nooit? Dat zegt veel over de kracht van PSV'' Faber kijkt naar boven: ''Tweede, derde; het ligt vooral aan ons''

Dumfries beseft: ''Dan valt het hele land over je heen''

( 0 reacties)
Dumfries beseft: ''Dan valt het hele land over je heen''

Denzel Dumfries zit goed in zijn vel bij PSV, ondanks dat hij een roerige week achter de rug heeft. De 23-jarige rechtsback speelde met Oranje een mindere interland in en tegen Duitsland en werd door bondscoach Ronald Koeman gepasseerd voor het duel met Estland.

"Daar zit je even mee. Het was een mindere wedstrijd van mijn kant", beseft Dumfries. "Maar je moet gewoon door, het heeft echt geen zin om bij de pakken neer te gaan zitten en zielig te gaan doen. Zo steek ik niet in elkaar. Je moet door."

Dumfries is een dankbaar persoon. "Ik vind het mooi dat ik dit allemaal mag meemaken. En dit hoort erbij, bij de ontwikkeling. Dat is even zuur, maar je gaat door", vervolgt hij voor de camera van FOX Sports. "Aan mij de taak om het weer om te draaien. Ik moet het niet groter maken dan het is."

Het wordt hem vaak verweten dat hij voetballend tekort komt. "Als je in Oranje speelt valt het hele land over je heen. En wat betreft die 'harde voeten'? Ik heb mijn eigen kwaliteiten en speel vaak in dienst van de ploeg. Ik moet energie in de wedstrijd leggen gas geven", aldus Dumfries.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!