MATCHDAY | Geen wijzingen bij PSV, Vitesse begint met oud-bekende 'Carnavalskraker' tussen TOP Oss en Jong PSV eindigt in gelijkspel MATCHDAY | Jong PSV met Teze en Madueke tegen TOP Oss Obispo: ''Echt? Nog nooit? Dat zegt veel over de kracht van PSV'' Faber kijkt naar boven: ''Tweede, derde; het ligt vooral aan ons''

''Heb gehoord dat we al vijf jaar niet hebben gewonnen in Eindhoven''

( 0 reacties)
''Heb gehoord dat we al vijf jaar niet hebben gewonnen in Eindhoven''

Ajax kende een goede generale met het oog op de topper tegen PSV. Komende zondag staat in het Philips Stadion de kraker van de Eredivisie op het programma en Ajax-goalie André Onana heeft alvast een boodschap voor de Eindhovenaren.

"Hebben we het nu al over die wedstrijd? Ik heb gehoord dat we al vijf jaar niet hebben gewonnen in Eindhoven. Ik verwacht dat PSV sterk zal zijn, maar wij zijn beter. Het zal niet makkelijk worden. We zijn er wel klaar voor", zegt Onana na afloop van het Champions League-duel tussen Ajax en Lille (3-0) in gesprek met Voetbal International.

Hakim Ziyech ziet nog de nodige verbeterpunten voor Ajax. "We stonden heel goed. Vlak voor rust raakten we de grip alleen een beetje kwijt en werden zij heel gevaarlijk in de counter. In de slotfase gebeurde dat weer, daar moeten we slimmer in zijn. Dan geven we ook kansen weg."

En dat mag volgens de spelmaker in Eindhoven niet gebeuren. "Dat zal zondag tegen PSV beter moeten. Maar ik heb wel vertrouwen in die wedstrijd. We moeten dat duel wel als een ontmoeting in de Champions League benaderen", aldus Ziyech.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 23 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›