MATCHDAY | Geen wijzingen bij PSV, Vitesse begint met oud-bekende 'Carnavalskraker' tussen TOP Oss en Jong PSV eindigt in gelijkspel MATCHDAY | Jong PSV met Teze en Madueke tegen TOP Oss Obispo: ''Echt? Nog nooit? Dat zegt veel over de kracht van PSV'' Faber kijkt naar boven: ''Tweede, derde; het ligt vooral aan ons''

Ruiter prijst: ''We hebben een uitstekend keepersgilde''

( 0 reacties)
Ruiter prijst: ''We hebben een uitstekend keepersgilde''

Robbin Ruiter is momenteel de tweede keeper bij PSV. De doelman verdedigt het doel bij Jong PSV; een team waar Ruiter over te spreken is.

"Ik heb best een aantal oefenwedstrijden gespeeld en zeker vorige week in de wedstrijd tegen FC Köln ging het voor mijn gevoel lekker en was het een goede pot", vertelt hij in gesprek met Eindhovens Dagblad.  "Over zo'n besloten oefenduel wordt soms misschien lacherig gedaan, maar het was gewoon een prima wedstrijd."

Momenteel moet Ruiter de eerste keeper, Jeroen Zoet, voor zich dulden. "Ik vervul nu een rol achter Jeroen Zoet en heb eerder geprobeerd hem te ondersteunen toen het iets minder ging. Lars (Unnerstall, red.) is ook een keeper die een hoog niveau kan halen. We hebben een uitstekend keepersgilde en dat is voor een club als PSV ook nodig. Als ik nodig ben, laat ik me zien."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!