MATCHDAY | Geen wijzingen bij PSV, Vitesse begint met oud-bekende 'Carnavalskraker' tussen TOP Oss en Jong PSV eindigt in gelijkspel MATCHDAY | Jong PSV met Teze en Madueke tegen TOP Oss Obispo: ''Echt? Nog nooit? Dat zegt veel over de kracht van PSV'' Faber kijkt naar boven: ''Tweede, derde; het ligt vooral aan ons''

Obispo maakt geen beste indruk bij Slutskiy: ''Hele simpele fout''

( 0 reacties)
Obispo maakt geen beste indruk bij Slutskiy: ''Hele simpele fout''

Vitesse maakte zaterdagavond teveel fouten om aanspraak te kunnen maken op een goed resultaat, in de topper tegen PSV. Dat is de conclusie van Leonid Slutskiy, trainer van de Arnhemmers. 

"Ik denk dat we PSV veel cadeautjes hebben gegeven", begint Slutskiy tegenover FOX Sports. "Het is een goed team, met veel briljante spelers. Wij kunnen ze weerstand bieden, als we geen gekke dingen doen en geen cadeautjes weggeven. Dan maak je het jezelf ontzettend moeilijk."

Slutskiy zag echter ook dat Vitesse na twee minuten op voorsprong had kunnen komen. "Voor de 1-0 van PSV speelden we goed, we hielden het mooi dicht achterin. Die eerste goal maken zij door een hele simpele fout, bij de 2-0 is dat eigenlijk hetzelfde verhaal."

Obispo ging de fout in bij de 1-0. "Ik denk dat hij zichzelf te graag wilde laten zien vandaag. Dat is logisch, ik zie het vaker bij jonge spelers die verhuurd worden. Hij dacht dat dit de grootste wedstrijd uit zijn leven was. Uiteindelijk heeft hij veel simpele fouten gemaakt."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 23 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›